Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Holly Blue

Magyar English
Рейтинг:
Последнее шоу: 13 дней назад
Качественное шоу с 13rd Июль, 2016

Lush- BiZzzzzzsergess

Атрибуты

Возраст: 31
Знак: Скорпион
Длина волос: Длинные волосы
Внешность: Кавказская (белая)
Сексуальные предпочтения: Двуполый
Бюстгалтер: 34B (US) / 75B (EU)
Курящий: Не курящий
Рост: 5'7" / 169 cm
Излюбленная позиция: Собачий стиль
Боди-арт: Никто
Цвет глаз: Голубые глаза

Received Gifts

Introduction

Kedves Vendég!

Üdvözöllek az oldalon, örülök, hogy a profilomhoz tévedtél... Vagy szándékosan jársz erre? Esteleg tévúton vagy? Előfordulhat, hogy csak az időjárás előrejelzést akartad megnézni a neten, és VÉLETLENÜL itt kötöttél ki. :D

Erre felé a száraz kontinentális éghajlatot felváltja a trópusi! A levegő hőmérseklete forró, 90 fokon állnak a dolgok, bár érdekes módon, a kicsapások, akarom mondani a csapadékok gyakoriak, és totál nedves minden. Előreláthatólag ez marad az elkövetkező napokban is!

Inkább az erotikus, finomabb vonalat képviselem. Szeretek beszélgetni, jöhet bármilyen téma. Kedvelem a szerepjátékokat, ha felizgat alázlak is. Bisex férfiak nagyon érdekelnek, ha vágyaid kielégítésre várnak, és tabu témákat akarsz feszegetni, akkor nálam a helyed. Mehet egy izgalmas sztriptíz, közös maszti. Bátran kérdezz, érdekesnek találom, ha különc vagy és felvállalod magad! :)

 

Elárulok egy titkot:

Mire a lábujjaimtól fölfelé végignyalnál, majdnem elfáradna a nyelved, de a célban már ne: add fel! Simogasd meg a pillangóm is, és képzeld el, hogy az égbe repülnél vele! A kiscicik meg pont olyan érzékenyek, mint a kannák, csak kisebb helyre összpontosul ugyanannyi érzőideg! -> Szóval, ha tetszenek ha a nagy szeméremajkak, akkor játssz el rajta egy Örömódát!

Köszönöm a rezgő borravalókat és ajándékokat, az üzeneteket!

Buja napot kívánok! :)

 

 

Válaszok: 

 

Online:

Csütörtök: 14:00 - 16:00