Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Holly Blue

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 13rd July, 2016

Lush- BiZzzzzzsergess

Attributes

Age: 31
Hair color: Red
Sign: Scorpio
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Bisexual
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: 69
BodyArt: None
Eye color: Blue eyes

Received Gifts

Introduction

 

 

Szia!

 

 

 

Köszöntelek az oldalon és örülök, hogy benéztél hozzám!

 

 

Ha még nem találkoztunk, remélem, hamarosan sor kerül rá, hiszen Téged is szívesen megörvendeztetlek a társaságommal és segítek feltöltődni. Vagy üríteni… :- D Vagy mindkettő. :- ) 

 

 

Várlak, ha otthon unod a banánt, és jól esne egy kis félrekacsintás, vagy brutál fel vagy izgulva, de éppen nincs a közelben a kedvesed, hogy szexeljetek! Netán ha magányosan pengeted mindennapjaid, és unalom helyett felpörgetnéd magad végre, amitől újult előre kapsz! Nem kizárt, hogy közösen jönnétek a párotokkal, élvezném, ha egymásnak esnétek miközben én adom a műsort Nektek! És tessék beljebb bújni, kedves bisex férfiak! Nem tudok megálljt parancsolni, látni akarlak Tieteket is! Szívesen fogadom a beszélgetni vágyókat, kérdezz bátran intim témákról, vagy amire kíváncsi vagy!

 

 

 

 

 

Elárulok egy titkot:

 

 

Mire a lábujjaimtól fölfelé végignyalnál, majdnem elfáradna a nyelved, de a célban már ne add fel! Simogasd meg a pillangóm is, és képzeld el, hogy az égbe repülnél vele! A kiscicik meg pont olyan érzékenyek, mint a kannák, csak kisebb helyre összpontosul ugyanannyi érzőideg! -> Szóval, ha tetszenek ha a nagy szeméremajkak, akkor játssz el rajta egy Örömódát!

 

 

 

 

 

Köszönöm az ajándékokat és a borravalókat! 

 

 

Élvezésekben gazdag napot kívánok! 

 

 

 

 

 

Puszi, Holly :*

 

 

Válaszok: 

Kedves Skorpió fiú! Elkészült az autó? Hogy telt a hétvégéd? A héten csak szerdán és csütürtökön délelőtt leszek. Remélem következő héten összefutunk itt, akár este is, ha neked úgy jó. Nálam semmi extra. Talán egy kicsit jó is, hogy most nem történik semmi. :-DDD Hatalmas puszi! :-*