Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Maya87

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 15th December, 2016

Kukk :D

Attributes

Age: 29
Hair color: Brown
Sign: Gemini
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'3" / 159 cm
Favourite position: Oral
BodyArt: Tattoo
Eye color: Green eyes

Introduction

Rammm! :D :D :D ....jajajjjjj P...iiiii :) Akkor holnap még Hiányolhatlak (de majd gondolok ám rád sokat) azért ne hajtsd túl magad!A csicsit meg jól tetted :) kell pihenni is! :) A héten reggelente leszek,ha nem tudsz aludni kukk be Baba :)mindig várlak! ...és megdobbant a pici szívem...az üzenet... jhajjj :) ezt sose fogom megszokni, annyira meglepö,és jól esik!Köszönöm! Nagy puszika mindenhova cukipofááám :) :) Szerííííí

Lacus!! Adig jó amig nem szolsz be másnak :) ne nekik írj,vagy reagálj,hanem csak azzal foglalkozz amit velem beszélsz...Holnap jövök (mára besokkaltam)

01.08-01.12 ig délután 14-től valameddig

Hang van :)


Bemutatkozás:Szia Maya87 vagyok!! Újra elérhető vagyok freebe,gyere nézz be hozzám!

Vipen szeretem látni hogy ki van a kamera túloldalán,mert annál izgatóbb nincs mikor látom hogy mit művelsz magaddal.... szóval ha van kapcsolj nyugodtan ne legyél szégyenlős :) Szeretem ha irányítanak,használnak,ezért mond mit tegyek...persze én is szívesen mondom ha bátorítasz! Alázhatsz is...van bennem egy kis perverzitás de azt ki kell hozni belölem...fel kell engedjek hozzá.... esetleg te szeretsz perverzebb nem hétköznapi dolgokat csinálni?... mutasd :) nálm nincs tabu! dugahtod magad... verheted.... ihatod a pisidet...nyelheted a gecidet .... jöhet minden :D Amit én adhatok : anál dildoval (18cm) vagy max 3 ujjal , kemény mélytorkozás dildoval (18cm) finom szopás, maszti dildoval (18cm) vagy 3 ujjacskával keményen ...vagy finoman?...ahogy szeretnéd! Tudok még bugyit eltüntetni, pisilni ha idöben szólsz (met akkor tartalékolnom kell :P )Nahh meg persze imádok beszélgetni,bár tudom nem azért jöttök...de ha szánsz rám egy kis idöt meglátod milyen cuki is vagyok :) .... és van arc is!

 

Várok mindnekit sok szeretettel!